Megnézem!
Bezár!


Babázós időszak

Kedves Zumbások!

Mivel sokan érdeklődtök az újrakezdést felől, ezért itt közzéteszem, hogy még tart a babázós időszak, és még nem fér bele sem az időmbe, sem az energiámba az újrakezdés. Jövőre, azaz 2018-tól tervezem az újraindulást! Köszönöm megértéseteket! Addig is vidám, mozgásban, táncban és zenében gazdag napokat kívánok Nektek!

Zumba Sólyban!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy szeptember 22-től már Sólyban is velünk zumbázhattok! Részletek az órarend oldalon!

Kölyökzumba

Szeptember 15-én kedden indul a Kölyökzumba Veszprémben a Deák F. Általános Iskola 16-os (tükrös) termében! Folyamatosan lehet csatlakozni!

Őszi órarend

2015. szeptember 2-tól ismét a Lovassyban folytatódnak az órák hétfőn és szerdán 17.30-18.30-ig.

Zumbázz tesi aláírásért!

Kedves egyetemista zumbások! A Pannon Egyetem hallgatói számára lehetőség van nálunk zumbázni tesi aláírásért. Részletek a Hírek oldalon!

Zumba® hivatalos oldala
Zumbahungary.hu Andrea
Zumba GY.I.K.
Zumba Oktató Andrea Soveges
Zumba.com - Zumba Veszprém
Írjál nekünk levelet »


 

Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Bailar aerobic - gyakran ismételt kérdések

Mit kell hoznom az órára?

Vizet, váltócipőt feltétlenül! Esetleg törölközőt és váltóruhát. Van zárható öltöző, így kényelmesen át lehet öltözni, és az értékeidet biztonságban tudni.

Milyen ruhára, felszerelésre van szükségem az órán?

Az órán kényelmes, laza öltözetre van szükség, amiben könnyedén tudsz mozogni, és amiben jól érzed magad. A váltócipőd sportcipő legyen, de lehetőleg ne futócipő, mert azok fokozottan tapadnak a padlóra, tömör, magas talpuk van, így azt hosszabb távon az izületeid megsínylenék. Mindenképp tartsa a lábfejedet és kényelmes legyen. Legjobbak az aerobic, illetve a kifejezetten ilyen mozgásokra kifejlesztett dance-sneaker cipők.

Sosem tanultam táncolni, nem érzem magam jó táncosnak, de szívesen kipróbálnám a bailar aerobicot

A bailar aerobic korhatár és nemre való tekintet nélkül bárkinek ajánlott. Az alaplépéseket kell elsősorban megtanulnod, amiket a folyamatos óralátogatással könnyedén elsajátíthatsz. Bailar aerobic órán a koordinációs képességedet is fejlesztjük, így észrevétlenül és egyre ügyesebben tudod magadévá tenni a koreográfiákat.

Nem kell, hogy minden lépést tökéletesen lekövess. Az a lényeg, hogy ami számodra megtanulható és biztonságosan alkalmazható, azt teljes magabiztossággal és felszabadultsággal végezd. A jókedv és lazaság, könnyedség a főszempont, a többi pedig majd jön magától!

A bailar aerobic órán nincs szükség táncpartnerre, hiszen a felállás aerobicos jellegű, így az alap tánclépéseket könnyedén, partner nélkül elsajátíthatod.

Ugyanakkor a bailar aerobic nem kifejezetten női tréning! Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, így ha pároddal az edzés során is közös élményekre vágytok, hozd el őt is!

Mi a különbség a hagyományos aerobic és a bailar aerobic között?

Míg az aerobicban az állóképesség fejlesztő és erősítő gyakorlatok váltogatják egymást különféle sorrendben. A hagyományos aerobic speciális vágott aerobic zenére történik, amit 4x8 ütemű ritmusokra bontanak, mely által könnyen követhetővé válik, és a meghatározott BPM (beat per minute) határok között folyamatosan gyorsítanak a zene ritmusán.

A bailar aerobic ettől teljesen eltérő. Egy meghatározott koreográfia betanulása felé haladunk mindig más-más zenei alappal. A koreográfiák mindig először tisztán aerobic elemekből építkeznek, majd fokozatosan adjuk hozzá a megfelelő stíluselemeket. Az órákon a különböző latin táncok (cha-cha, jive, samba, rumba) stíluselemeit ötvözzük az alap aerobicok mozdulatokkal, míg végül a fináléban eljutunk egy szinte tisztán táncos mozdulatsorig. Az órán a táncmozgásnak és a forró, latinos zenének köszönhetően megmozdul az egész tested, megtanulod a különböző csípőmozgásokat és a díszítő karmunkákat.

Nem vagyok már tizenéves, nekem való a bailar aerobic?

Igen! A bailar aerobic korhatár és nemre való tekintet nélkül mindenkinek ajánlott. A bailar aerobic a hagyományos aerobic-kal ellentétben nem tartalmaz úgynevezett „high-impact” elemeket, vagyis ugrásokat, rúgásokat, így jóval kevésbé megterhelő az izületek számára. Mindenki a saját egészségi és edzettségi állapotának megfelelően végzi a gyakorlatokat. Nálunk megtalálható minden korosztály, és úgy gondolom, mindenki ugyanolyan jól érzi magát!

 

További kérdésed van? Akkor most nyugodtan tedd fel. Várjuk leveled. 

 

 

Bailar-Zumba Weboldalunkon igyekszünk mindenkinek bemutatni a Zumba, zumba tánc alapjait, választ adunk a zumbával kapcsolatos kérdésekre. Egy zumba órán nem csak egyszerűen mozgunk, edzünk, alakot formálunk, hanem egyértelműen táncolni is tanulunk. A zumbában a zene szerepe kulcsfontosságú! A zumba egyaránt megdolgoztatja a keringési és az izomrendszerünket. Veszprémi Zumba óráinkat átjárja a latin-amerikai életérzés, ezért kiváló stresszoldó is. Téged is várunk a következő Zumba óránkon! Zumba órarend >>

Weboldalunkon a következő kulcsszavakra kereshetsz: Zumba óra, zumba tánc, zumba zene, zumba Veszprémben, zumba fitness, Zumba őrület, zumba órák, zumba órarend, Bailar zumba, bailar fitness, Zumba oktatás

 

Impresszum | | | Tartalom: Bailar Zumba * Veszprém * 2000 - 2021 | Counter: 307 / 286
Bailar Zumba | Veszprém | A Zumba Felpörget, megmozgat, életre kelt! Zumba tánc mindenkinek!
2011. január 10.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A zumba felpörget, megmozgat, életre kelt! Gyere, és hagyd, hogy a ritmus vezessen! Aerobic Zumba órák mindenkinek! Zumba tánc

Tulajdonos: Bailar Zumba

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Bailar aerobic - gyakran ismételt kérdések - | Bailar aerobic - Zumba Veszprém | A zumba felpörget, megmozgat, életre kelt! Gyere, és hagyd, hogy a ritmus vezessen! Aerobic Zumba órák mindenkinek! Zumba tánc

Szlogen:

Linkfelhő: Zumba fitness, Zumba őrület, zumba órák, zumba órarend, Bailar zumba, bailar fitness, Zumba oktatás, aerobic zumba veszprémben, veszprémi zumba, zumba videók, Zumba tánc

Készült: 2011. január 10.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár