Megnézem!
Bezár!


Veszprém, ProMax Fitness Studio

2022. január 25-től keddenként 9.15-10.15-kor zumba a ProMax Fitness Studioban, Veszprémben! Bejelentkezés szükséges telefonon, sms-ben vagy messengeren.

Árváltozás

2022. január 10-től egységesen mindenhol 1700 Ft egy alkalom és 7500 Ft az ötalkalmas bérlet.

TINI ZUMBA Balatonalmádiban

2022. január 10-től hétfőnként, 16-17 óráig Balatonalmádiban, az INFINITY FIT-ben INGYENES tinizumba kezdődik! Bármikor lehet csatlakozni az órákhoz! Várom a 7-14 éves korosztályt sok szeretettel és sok jó zenével!

Zumba Litéren!

2022. január 11-től Litéren a Művelődési Házban keddenként 18-19 óráig INGYENES zumba órák a balatonalmádi EFI által támogatva.

Veszprémben új helyszínen!

2022. január 6-tól csütörtökönként a GYMSTCIK Fitnessben lesznek a zumba órák 18-19 óráig. Egy alkalom 1700 Ft, az ötalkalmas bérlet 7500 Ft lesz. A meglévő bérletek változtatás nélkül felhasználhatóak. Parkolás hátul az udvarban, illetve a környéken. Bejárat hátul, a parkoló felől, az alagsorban találjátok a termet. Várlak benneteket sok szeretettel és sok jó zenével!

Veszprém és Csopak szünetel

Kedves Zumások! December 1-jétől Csopakon és Veszprémben a zumba szünetel. Az oka az, hogy ettől az időponttól csak védettségi igazolvánnyal lehet az iskola területére bemenni. Én nem vagyok oltva, de ha oltva lennék sem diszkriminálnék senkit ilyen célból. Amint a szigorítást feloldják, kezdődnek az órák. Kérlek, kövessétek a híreket itt vagy a Facebook oldalon (Bailar Zumba Fitness)! Megértéseteket köszönöm, addig is vigyázzatok magatokra!

Őszi szünet

Kedves veszprémi zumbások! Az őszi szünet ideje alatt, október 25-november 1. között a Dózsa iskolában szünetel a zumba. A többi helyszínen változatlanul tartom az órát. A változást itt és a Facebook-on jelzem! Jó pihenést a szünet alatt :) 

Almádiban a pénteki órák ingyenesek

Kedves Almádiba járó zumbások! Október1-jétől péntekenként az órák ingyenesek az Egészségfejlesztési Iroda közreműködésének köszönhetően :)

Csopak és Balatonfüreden is ZUMBA

Szeptember 20-tól Csopakon és 22-től Balatonfüreden is indul a zumba! 20-án és 22-én az órák ingyenesek, gyere és próbáld ki!

Veszprémben is kezdődik a zumba!

2021. szeptember 16-tól Veszprémben a Dózsa Általános Iskola nagy tornatermében is várlak benneteket keddenként és csütörtökönként. Figyelem, szeptember 16-án az óra ingyenes! :)

‹«   «   1   2   »   »›

Zumba® hivatalos oldala
Zumbahungary.hu Andrea
Zumba GY.I.K.
Zumba Oktató Andrea Soveges
Zumba.com - Zumba Veszprém
Írjál nekünk levelet »


 

Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Aqua Zumba

 

A medencés Zumba partyként ismert Aqua Zumba új értelmezést ad az erősítő edzésnek. Fröcskölés, pancsolás, nyújtás, twistelés, popsi és vállrázás, olykor kurjantás, kacagás, kiabálás, na és persze vízben történő táncolás  jellemzi az Aqua Zumba órákat.

Ötvözve a Zumba formulát és filozófiát a hagyományos Aqua Fitness szabályaival, mindez biztonságos és egyben izgalmas kihívást testesít meg az aqua - vagyis vízben történő - edzés terén.

A vízben történő mozgás nagy mértékben tehermentesíti az izületeket, ugyanakkor a víz kissé lassítja, nehezíti a mozdulatokat, ez által feszesítő, tonizáló kardió edzésként kiválóan alkalmas. Az intenzitás itt jóval mérsékeltebb, mint a szárazföldi Zumba edzés során, ugyanakkor hatékonysága azzal egyenértékű. Az ideális vízmélység a mellkasig érő víz. Nem fontos az úszástudás, hiszen – akárcsak a szárazföldön – egyik lábunk mindig érintkezésben van a medence aljával. Igazán izgalmas élmény salsa-t, merengue-t, reggeatont vagy egyéb vérpezsdítő, pörgős zenét táncolni a víz alatt. Ugyanakkor a mozdulatok, tánclépések kivitelezése a vízben kissé módosulnak a szárazföldön végzett mozdulatokhoz képest.

Az Aqua Zumba edzés során az edző (instructor) a medence parton, míg a vendégek a vízben vannak. Így a vendégek könnyen tudják követni a mozdulatukat melyeket az edző a szárazföldön instruál, valamint – ideális esetben – az edző is szemmel követheti a mozdulatok lekövetésének pontosságát, illetve minden vendéget jól láthat.

Az edzésen nincs szükség másra, mint kényelmes fürdőruhára, esetleg kalapra és természetesen innivalóra. Ahogy a Zumba általában, az Aqua Zumba is minden képzeletet felülmúlóan üdíti a testet és a szellemet!

 

Alkalmankénti Aqua Zumba animációk tartását is vállaljuk!

 

  

 

 

Bailar-Zumba Weboldalunkon igyekszünk mindenkinek bemutatni a Zumba, zumba tánc alapjait, választ adunk a zumbával kapcsolatos kérdésekre. Egy zumba órán nem csak egyszerűen mozgunk, edzünk, alakot formálunk, hanem egyértelműen táncolni is tanulunk. A zumbában a zene szerepe kulcsfontosságú! A zumba egyaránt megdolgoztatja a keringési és az izomrendszerünket. Veszprémi Zumba óráinkat átjárja a latin-amerikai életérzés, ezért kiváló stresszoldó is. Téged is várunk a következő Zumba óránkon! Zumba órarend >>

Weboldalunkon a következő kulcsszavakra kereshetsz: Zumba óra, zumba tánc, zumba zene, zumba Veszprémben, zumba fitness, Zumba őrület, zumba órák, zumba órarend, Bailar zumba, bailar fitness, Zumba oktatás

 

Impresszum | | | Tartalom: Bailar Zumba * Veszprém * 2000 - 2022 | Counter: 21729 / 1248
Bailar Zumba | Veszprém | A Zumba Felpörget, megmozgat, életre kelt! Zumba tánc mindenkinek!
2011. január 10.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A zumba felpörget, megmozgat, életre kelt! Gyere, és hagyd, hogy a ritmus vezessen! Aerobic Zumba órák mindenkinek! Zumba tánc

Tulajdonos: Bailar Zumba

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Aqua Zumba - | Bailar aerobic - Zumba Veszprém | A zumba felpörget, megmozgat, életre kelt! Gyere, és hagyd, hogy a ritmus vezessen! Aerobic Zumba órák mindenkinek! Zumba tánc

Szlogen:

Linkfelhő: Zumba fitness, Zumba őrület, zumba órák, zumba órarend, Bailar zumba, bailar fitness, Zumba oktatás, aerobic zumba veszprémben, veszprémi zumba, zumba videók, Zumba tánc

Készült: 2011. január 10.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár